England

Kent

Når engelske bobler er så interessante, skyldes det, at de har mange af de samme forudsætninger, som de har i Champagne – ikke mindst samme jordbundstype. Alle de bedste vinproducenter ligger placeret i Sydengland. I denne sydøstlige del af England nyder de også godt af den lune Golfstrøm. Disse ideelle betingelser gør, at store champagnehuse som Louis Roderer m.fl. opkøber engelsk jord. De engelske bobler er ikke billige. Faktisk koster de det samme som god champagne, men det er bobler med en anden finesse og kølighed – det er hér fremtidens bobler skal hentes!

Gusbourne BOBLER/HVID

GUSBOURNE er Englands mest prisvindende vinproducent foran andre førende Sparkling Wine producenter som Nyetimber og Ridgeview.

Alene de sidste 3 år er GUSBOURNE blevet kåret til ”English Wine Producer of the Year” af IWSC to ud af tre gange; senest i 2015.

Aldrig før i Falsled Kros lange historie havde der været andet end champagne på kroens vinkort – indtil de i 2015 smagte disse fantastiske engelske bobler. Året efter blev jeg ringet op af Vivino, der respektfuldt ville høre, hvordan en så lille vinimportør havde agenturet på potentielt Englands bedste vinproducent. GUSBOURNE er foruden at finde på mine to vinbarer også på vinkortet på en lang række Michelin-stjerne-restauranter (ikke kun i DK).