England

England har sammen med Danmark som vinproducerende lande måtte lægge øre til en masse vittigheder. Siden er grinene forstummede, for faktum er, at Sydengland laver mousserende vine på niveau med gode champagner. I flere internationale blindsmagninger har de engelske vine slået champagnerne.

Kent

Når engelske bobler er så interessante, skyldes det, at de har mange af de samme forudsætninger, som de har i Champagne – ikke mindst samme jordbundstype. Alle de bedste vinproducenter ligger placeret i Sydengland. I denne sydøstlige del af England nyder de også godt af den lune Golfstrøm. Disse ideelle betingelser gør, at store champagne-huse som Louis Roderer m.fl.opkøber engelsk jord. De engelske bobler er ikke billige. Faktisk koster de det samme som god champagne, men det er bobler med en anden finesse og kølighed – det er hér fremtidens bobler skal hentes!

Gusborne

De tre førende Sparkling Wine producenter i England er GUSBOURNE, Nyetimber og Ridgeview. Alene de sidste 3 år er GUSBOURNE blevet kåret til ”English Wine Producer of the Year” af IWSC to ud af tre gange; senest i 2015. Dette prisbelønnede vinhus er således også bredt repræsenteret på en lang række Michelin-stjerne-restauranter rundt om i Europa. Hos Korsholm VIN er vi stolte af at kunne præsentere GUSBOURNE, som vi leverer til bl.a. Falsled Kro og andre perler på den danske restaurantscene.

Chardonnay Guinevere

2013

300 kr.

Pinot Noir Guinevere

2014

300 kr.

GUSBOURNE Brut Reserve

2011

400 kr.

GUSBOURNE Blanc des Blancs

2011

500 kr.

GUSBOURNE Sparkling Rosé

2012

450 kr.